Snörapport dal topp
Meiringen - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 15km
  röda pistar 42km
  svarta pistar 3km
  backar totalt 60km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 37km


liftar antal
  dragliftar 9
  stolliftar 4
  kabinliftar 1
  liftar totalt 14
  liftar öppnade


 > Berner Oberland
Meiringen (600 meter)

Snörapport Meiringen

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Meiringen

Skidorten Meiringen ligger i Bernese Oberland i Schweiz. Den alpina regionen Meiringen-Hasliberg (även Haslital) inkluderar skidorterna Meiringen och Hasliberg. Sherlock Holmes Museet i Meiringen är inte långt bort och (hur konstigt det än låter) är också en rolig utflykt.

Backinformation Meiringen-Hasliberg - Meiringen

Skidorten Meiringen-Hasliberg har något för alla och så vackra vyer är svårt att hitta någon annanstans i Schweiz! (Se bilderna tagna från liften.) Man kan även åka skidor nattetid i Käserstatt-Lischen. Utöver den stora skidorten Meiringen-Hasliberg finns det också små skirområden vid Wyler Ski Lift, Guttannen Ski, Gadmen Ski Lift, och Cable Car Handegg-Gerstenegg.

Afterski in Meiringen

Afterskin är förvånansvärt bra runt Meiringen-Hasliberg med ett stort utbud av restauranger, barer och till och med ett antal mycket bra klubbar.

Snowboardåkning in Meiringen

Snowboardåkare i Meiringen-Hasliberg kan njuta av den stiliga freestyleparken (Freestyle-park.ch) med ett naturligt snowboardcross. Freestyleparken har hopphinder på upp till 20 meter, räcken, och en quarterpipe. För pudersnöälskarna rekommenderas toppen av backarna vid Brienz och Hasliberg, som dessutom erbjuder tillräckligt med utmaningar!

Skidskolor och skiduthyrning in Meiringen

Det alpina Meiringen-Hasliberg har ett stort antal skidskolor. Swiss Ski and Snowboard School har ungefär 75 lärare. (Skischule-hasliberg.ch) De mindre (privata) skidskolorna i områder har ytterligare 25 lärare.

Meiringen Betyg
63 röster

Allmänt intryck
7.4
Passar för familjer
7.2
Restauranger
7.2
Skidskolor
7.2
Afterski
6.9Pistkarta Meiringen

Pistkarta Meiringen-Hasliberg

skidsemestrar Meiringen

Meiringen