Snörapport dal topp
Maloja - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 26km
  röda pistar 130km
  svarta pistar 25km
  backar totalt 181km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 180km


liftar antal
  dragliftar 20
  stolliftar 15
  kabinliftar 8
  liftar totalt 43
  liftar öppnade


 > Graubünden
Maloja (1815 meter)

Snörapport Maloja

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Maloja

Skidorten Malojo ligger i skidområdet Oberengadin i Graubünden-regionen intill Sils-sjön. I Malojo finner man ett litet lokalt skidområde på flera kilometer. Mycket organiserat för småbarnsfamiljer. Byn har också fått Schweiz' officiella barnvänlighetspris. Utöver detta lilla privata skidområde är det lätt att åka skidor en dag i det enorma skidområdet runt St. Moritz (femton minuter bort med bil) eller i de något närmre omkringliggande byarna.

Backinformation Oberengadin - Maloja

I Oberengadin finns det mer än 560 kilometer pister. De flesta passar för de något erfarna skidåkarna. Detta är särskilt eftersom området är mer oregelbundet än sluttande. Backarna kan enkelt nås via ett stort antal moderna skidliftar.

Afterski in Maloja

Malojo är en lugn by där afterskin inte är särskilt sprudlande. Merdelen av boendena har kök så de flesta turisterna äter hemma. Underhållningen är särskilt inriktad på barnen och är mycket varierad och rolig.

Snowboardåkning in Maloja

I St. Moritz är snowboardmöjligheterna obegränsade. På alla backarna finns det en avdelning särskilt för snowboardåkare. Corvatch är populärt för lopp. Det finns oändligt med snöparker med hopp och pudersnö. Vid Corviglia finns det en halfpipe nära liften. I Diavolezza finns det en naturlig halfpipe. Lagalb är känt för de snabba puderpisterna.

Skidskolor och skiduthyrning in Maloja

Det finns en liten skidskola i Maloja med ungefär 12 skidlärare i Malojo, och 60 skidlärare totalt. (Snow-sports-sils.ch)

Maloja Betyg
60 röster

Allmänt intryck
7.3
Passar för familjer
7.2
Restauranger
7.2
Skidskolor
7.2
Afterski
7.2Pistkarta Maloja

Pistkarta Oberengadin

skidsemestrar Maloja

Maloja