Snörapport dal topp
Laax - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 65km
  röda pistar 70km
  svarta pistar 85km
  backar totalt 220km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 60km


liftar antal
  dragliftar 8
  stolliftar 8
  kabinliftar 11
  liftar totalt 27
  liftar öppnade


 > Graubünden
Laax (1100 meter)

Snörapport Laax

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Laax

Skidorten Laax ligger i skidområdet Vorderrheintal i Graubünden-regionen. Laax är huvudort i Flims-Laax-Falera-skidområdet. Endast ett par kilometer från det lugna Flims, Laax är faktiskt områdets pulserande hjärta. Laax är särskilt populärt bland snowboardåkare. Laax har flera gånger varit värdort för världsmästerskapen i snowboardåkning. Eftersom de största hotellen och lägenhetsbyggnaderna ligger utanför byn har Laax' centrum behållit mycket av sin ursprungliga charm.

Backinformation Flims-Laax-Falera - Laax

I princip hela skidområdet kan nås från alla byarna. De stora liftarna från byarnas centrum tar dig till de omfattande snöiga backarna. Områdena runt Nagens och Crap Sogn Gion är de bästa för nybörjarna. Hela skidområdet har mer än tillräckligt med alternative för genomsnittsskidåkaren. Särskilt området nedanför liften till Crap Sogn Gion och Vorab har många utmaningar även för skidexperten.

Afterski in Laax

Nattlivet i Laax kretsar runt gamla sta'n, längs med gondolliften Crap Sogn Gion. Afterskin och diskoteken i Laax är utmärkta! Många medelstora städer har inte en så fin afterski! Särskilt de unga finner mycket att göra under kvällen. En av toppattraktionerna är Camona. De stora grupperna snowboardåkare i Laax beger sig främst till Crap Bar och Granite Bar.

Snowboardåkning in Laax

Films-Laax-Falera kan göra snowboardåkaren mycket glad. Det finns en permanent snowboardpark, ett minisnowboardcross för småttingarna, mer än en halfpipe (inklusive en enorm halfpipe på Crap Sogn Gion), och ett snowboardcross och en monsterpipe på Vorab (6 meter hög och 140 meter lång!)

Skidskolor och skiduthyrning in Laax

I det större skidområdet Flims-Laax-Falera finns det 4 skidskolor med totalt 400 skidlärare.

Laax Betyg
53 röster

Allmänt intryck
8.6
Passar för familjer
8.9
Restauranger
8.5
Skidskolor
8.7
Afterski
8.5Pistkarta Laax

Pistkarta Flims-Laax-Falera

skidsemestrar Laax

Laax