Snörapport dal topp
Crans - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 55km
  röda pistar 70km
  svarta pistar 15km
  backar totalt 140km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 45km


liftar antal
  dragliftar 15
  stolliftar 6
  kabinliftar 6
  liftar totalt 27
  liftar öppnade


 > Wallis (Valais)
Crans (1500 meter)

Snörapport Crans

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Crans

Skidsemesterbyn Crans ligger i skidorten Unteres Rhonental i Valais-regionen. Byarna och Crans Montana ligger intill varandra och nämns därför ofta tillsammans. Skidorten Crans-Montana ligger också tillsammans med samma skidort. Crans är en något elitistisk skidort och har en lyxig look. Yuppies och jetsetters är därför välkomna gäster.

Backinformation Crans-Montana - Crans

Skidorten Crans-Montana är mycket mångsidigt och har något att erbjuda alla skid- och snowboardåkare, oavsett tidigare erfarenhet. Med fyra stora gondoler, inklusive en åttaperslift från Crans och en sexpersgondola Montana är backarna lättillgängliga. Särskilt pisterna runt Cry d'Err är fantastiska och leder tillbaka ner i byarna. En av pisterna används till och med till Super-G och Jätteslalom i världsmästerskapen. Hela området är helt fantastiskt, för så väl förstagångsskidåkaren som avancerade skidåkare och snowboardåkare. De många skidlärarna ser till att vid veckans slut är du redo att utforska hela området. För de verkliga experterna finns det en backe vid Petit Bonvin som är enormt utmanande och dessutom finns där spännande offpistalternativ.

Afterski in Crans

Crans Montana är känt för sina många livliga afterskialternativ. Dussintals barer, restauranger, caféer, diskotek och nattklubbar att njuta av långt in på natten.

Snowboardåkning in Crans

Snöparken i Aminona är förhållandevis ny, men har mängder av moduler. Både nybörjare och avancerade snowboardåkare hittar något utmanande där.

Skidskolor och skiduthyrning in Crans

Det finns inte mindre än 5 skidskolor i skidområdet Crans-montana, med totalt 365 skidlärare! Skidskolorna Ecole de Ski de Suisse Montana, Ecole de Ski de Suisse Crans, och Avalanche Pro Shop erbjuder lektioner på nästan alla moderna språk.

Crans Betyg
70 röster

Allmänt intryck
6.7
Passar för familjer
6.8
Restauranger
6.7
Skidskolor
6.7
Afterski
6.7Pistkarta Crans

Pistkarta Crans-Montana

skidsemestrar Crans

Crans