Snörapport dal topp
Airolo - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVistaliftar antal
  dragliftar 1
  kabinliftar 2
  liftar totalt 3
  liftar öppnade


 > Tessin
Airolo (1175 meter)

Snörapport Airolo

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Airolo

Skidorten Airolo, vid foten av Gotthardtunneln, ligger i skidområdet Valle Levantina i Tessin. Det erbjuds skidåkning, snowboardåkning och längdåkning på Piazzo Mezzogiorna (mer än 2500 meter högt) Lokalbefolkningen talar mestadels italienska och livsstilen, maten och områdets utseende påminner mycket om italienska skidorter.

Backinformation Valle Levantina - Airolo

De anspråkslösa kilometerna backar passar särskilt bra för en familjesemester. Kvällsåkning är också möjligt en dag i veckan. Med underbara italienska restauranger på toppen och runt backarna är Mezzogiorno Pizzo ett mycket trevligt resmål för vintersport.

Snowboardåkning in Airolo

Den lilla snöparken YUKI är välkänd i området och har ett varierat utbud moduler och hopphinder. Dessutom finns det två mycket stora hopphinder som är populära bland snowboardåkare.

Skidskolor och skiduthyrning in Airolo

Skidskolan La Scuola di Sci Svizzera e Snowboard Airolo har funnits sedan 1960 och har 7 skidlärare. En av skidlärarna som ännu är aktiv, som skolans VD, är Bruno Bonomi, 93 år gammal (!) och med mer än 70 års erfarenhet av området! (se foto)

Airolo Betyg
35 röster

Allmänt intryck
7.0
Passar för familjer
7.0
Restauranger
7.0
Skidskolor
7.0
Afterski
7.0Pistkarta Airolo

Pistkarta Valle Levantina

skidsemestrar Airolo

Airolo