Snörapport dal topp
snörapport Galtür måndag Galtür - -
Förlängd snörapport...
snörapport Ischgl måndag Ischgl - -
Förlängd snörapport...
snörapport Kappl måndag Kappl - -
Förlängd snörapport...
snörapport See måndag See - -
Förlängd snörapport...


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 45km
  röda pistar 127km
  svarta pistar 38km
  backar totalt 210km


liftar antal
  dragliftar 12
  stolliftar 23
  kabinliftar 5
  liftar totalt 40
  liftar öppnade


Snörapport Paznauntal

Skidsemestrar in Paznauntal

Skidsäsongen 2011-2012 i Ischgl börjar
Skidsäsongen 2011-2012 i Ischgl börjar I november 2011 var Myslopes.com närvarande vid den officiella öppningsceremonin för skidsäsongen 2011-2012 i Ischgl
förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!
Paznauntal ligger i norra Tyrolen i Österrike. Paznauntals största skidområde är Silvretta Ski Arena. Området inkluderar skidorterna: Kappl, Ischgl, See och Galtür. Med lift är det också möjligt att besöka den schweiziska skidorten Samnaun. Denna skattefria by ligger högt uppe i bergen. Alla skidorterna ligger förhållandevis högt upp i bergen, vilket gör att snöförhållandena är mycket goda. Det snöiga landskapet ger dig den ultimata skidkänslan. Galtür är den allra högsta orten. De förhållandevis små byarna Kappl, See och Galtür passar mycket bra för barnfamiljer. Den ganska enkla byn Ischgl är den viktigaste skidorten i området och erbjuder många afterski-alternativ.

Backinformation Paznauntal - Paznauntal

I Ischgl har en av de tre liftarna dig till det stora skidområdet Silvretta Ski Arena (mer än 230 kilometer backar). Kappl, See och Galtür har alla vars ett litet skidområde. Avståndet mellan byarna är ganska litet så om du är i en av de mindre byarna är det lätt att ta sig till något av de större skidområdena. Om du gillar att åka offpist kan du ta en snowcat med en guide till Piz Val Gronda vid Heidelberger-hutte, där du kan njuta av underbara orörda backar.
skidort Paznauntal Paznauntal vägbeskrivning Paznauntal vägbeskrivning
Galtür Galtür Ischgl Ischgl Kappl Kappl
See See

Snowboardåkning Paznauntal

Snowboardåkare kan här njuta av Europas största snöpark. Den har trettio hinder för alla nivåer av snowboardåkare. Ta också en titt på deras halfpipe, där världsmästerskapen hålls.

Skidskolor Paznauntal

Det finns en skidskola i Ischgl med mer än 100 skidlärare. Avancerade skidåkare kan också välja 'Snowsport Unlimited', en skidskola som erbjuder lavinkurser och offpistlektioner. Kappl, See och Galtür har också en separat skidskola.

Betyg (82 röster)

Allmänt intryck
8.1
Passar för nybörjare
8.0
För experter
7.2
För snowboardåkning
8.2
Passar för familjer
8.0
Afterski
8.1Pistkarta Paznauntal

skidsemestrar Paznauntal