Snörapport dal topp
snörapport Feichten onsdag Feichten - -
Förlängd snörapport...
snörapport Nauders onsdag Nauders - -
Förlängd snörapport...
snörapport Pfunds onsdag Pfunds - -
Förlängd snörapport...


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 39km
  röda pistar 117km
  svarta pistar 29km
  backar totalt 185km


liftar antal
  dragliftar 14
  stolliftar 13
  kabinliftar 11
  liftar totalt 38
  liftar öppnade


Snörapport Oberinntal

Skidsemestrar in Oberinntal

Oberinntal är ett område som inkluderar flera byar och skidorter. Den mest kända bytrion är: Serfaus - Fiss - Ladis. Skidorten Venet utgörs av byarna Landeck och Zams, med mer än tillräckligt av utmaningar för alla nivåer. Topparna på 3000 meter gör området verkligen väl valt för en snöig semester. En av byarna runt Kaunertal-glaciären, i Oberinntal-området, is är Feichten, som också ligger nära skidorten Serfaus-Fiss-Ladis. Den vackra orten Nauders ligger nära den schweiziska och italienska gränsen. Nauders ligger i skidområdet Reschenpass och har en fantastisk historia. Centralt i Oberinntal (Tiroler Oberland) ligger den vackra byn Pfunds. Byn ligger nära Schweiz och har utmärkta anslutningar till Kaunertal-glaciären och skidområdet Fendels. Skidområdet Serfaus-Fiss-Ladis är också lätt att ta sig till.

Backinformation Oberinntal - Oberinntal

Den viktigaste och största skidorten i regionen är Serfaus-Fiss-Ladis med dess 185 kilometer backar. Det finns inga väntetider i liften i Serfaus eftersom den tar 70.000 personer per timme. Det finns tre stora skidorter i Oberinntal: Serfaus-Fiss-Ladis (den absolut största), Kaunertal och Venet. Skidkortet som ger inträde till Serfaus-fiss-Ladis, Venet, Nauders, Fendels och Kaunertal är ett utmärkt val för de som vill nyttja alla skidbackarna i Oberinntal.
skidort Oberinntal Oberinntal vägbeskrivning Oberinntal vägbeskrivning
Feichten Feichten Nauders Nauders Pfunds Pfunds

Snowboardåkning Oberinntal

För snowboardåkare och freerideentusiaster finns det gott om underhållning i Serfaus, Fiss and Ladis. Det finns två stora snöparker och snowboardcross. Många trevliga evenemang organiseras dessutom av den lokala snowboardklubben.

Skidskolor Oberinntal

Skischule Serfaus är en enorm skidskola med inte mindre än 300 skidlärare som även undervisar på engelska (schischule-serfaus.com). Skischule Fiss-Ladis har inte mindre än 280 skidlärare och ger också undervisning på engelska. (Skischule-fiss-ladis.at)

Betyg (64 röster)

Allmänt intryck
7.1
Passar för nybörjare
7.1
För experter
7.1
För snowboardåkning
7.0
Passar för familjer
7.2
Afterski
7.0Pistkarta Oberinntal

skidsemestrar Oberinntal