Snörapport dal topp
Bormio - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 69km
  röda pistar 99km
  svarta pistar 27km
  backar totalt 195km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 55km


liftar antal
  dragliftar 42
  stolliftar 22
  kabinliftar 6
  liftar totalt 70
  liftar öppnade


 > Sondrio-Lombardei
Bormio (1225 meter)

Snörapport Bormio

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Bormio

Skidorten Bormio är huvudort i Alta Valtellina (Skidområdet Bormio). Skidorten ligger i Sondrio i norra Italien, intill Comosjön. Bormio är en vacker romersk stad med rara gator förbi romerska bad och kyrkor. Större delen av centrumet är fri från trafik och har ännu inte upptäckts av de turistande massorna. Bormio är känt bland italienarna själva och är definitivt en vinnare i Italien!

Backinformation Bormio - Bormio

Skidområdet Bormio (skidorten Alta Valtellina) är uppdelad i tre sektorer, var och en med sina egna backar: Bormio, Santa Caterina och Validentro Colombano. Backarna direkt ovanför Bormio är de mest populära och också de svåraste, och sluttningen från den högsta punkten ner i dalen har en höjd på 1800m! (en av de största skidbackarna i Italien). Allt som allt är utförsåkningen i Bormio från Bormio 2000 nästan längre än 10 km. Särskilt på helgerna är backarna tätt befolkade med skidåkare från de kringliggande storstäderna.

Afterski in Bormio

Bormio har inte direkt ett väldigt livligt nattliv. De flesta åker dit för att åka skidor och kanske njuta av restaurangerna.

Snowboardåkning in Bormio

Snöparken Bormio sträcker sig över nästan 800m och har mer än 75 moduler, inklusive enorma double-kickhopp. Snöparken Bormio är uppdelad i olika nivåer för både freestyleskid-och snowboardåkare.

Skidskolor och skiduthyrning in Bormio

Det finns så många som 7 stora skidskolor i skidområdet kring Bormio, med runt 100 skidlärare. Försäkra dig om att du har tagit med dig det lokala rabattkortet (du kan få det på hotellet) för detta Sui Corsi Collettivi Welcome Card ger dig 10% rabatt på lektionerna!

Bormio Betyg
45 röster

Allmänt intryck
7.3
Passar för familjer
7.2
Restauranger
7.3
Skidskolor
7.3
Afterski
7.2Pistkarta Bormio

Pistkarta Bormio

skidsemestrar Bormio

Bormio