Snörapport dal topp
Bardonecchia - -
Förlängd snörapport...


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 50km
  röda pistar 58km
  svarta pistar 2km
  backar totalt 110km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 15km


liftar antal
  dragliftar 12
  stolliftar 9
  liftar totalt 21
  liftar öppnade


Snörapport Bardonecchia

Skidsemestrar in Bardonecchia

Skidområdet Bardonecchia ligger i Italiens Piemonte-region. Bardonecchia ligger nära Frejus-tunneln, på gränsen till Frankrike. Byn har ett utmärkt skidområde som särskilt passar för den medelerfarne skid- och snowboardåkaren. Eftersom det kommer många besökare på dagsutflykt från Turin blir det mycket folk på helgerna, men de flesta skidåkarna åker till den något större skidorten Via Lattea. Bardonecchia var också platsen där snowboardtävlingarna hölls under vinter-OS i Turin 2006. Snowboardtävlingarna hölls i Mélezetdistrikett och i Bardonecchia fanns några av de större bebyggelserna av den olympiska byn. Afterskin i Bardonecchia är lugn, men inkluderar ett stort antal platser som byggdes speciellt för OS i Turin. Byn har ett antal mysiga caféer, restauranger och till och med nattklubbar.

Backinformation Bardonecchia - Bardonecchia

Med mer än 145 km backar totalt är Bardonecchia ett förhållandevis stort skidområde med tillräckligt utmaning för skidåkare oavsett tidigare erfarenhet. Skidbackarna är utspridda över 4 sektorer: Jeffreau, Les Arnaud, Melezet och Campo Smith. De sista tre är väl sammanlänkade med flertalet liftar. Jeffreau passar bättre för en dagsutflykt. Särskilt vid slutet av veckan, när lektionerna har börjat sjunka in, är Jaffreaus backar ett utmärkt utflyktsmål!
skidort Bardonecchia Bardonecchia vägbeskrivning Bardonecchia vägbeskrivning
locatie Bardonecchia Bardonecchia

Snowboardåkning Bardonecchia

Det finns en liten funpark i Bardonecchia.

Skidskolor Bardonecchia

Det finns 4 fyra stora skidskolor i Bardonecchia, av vilken Scuola di Sci Bardonecchia är störst. Totalt har Bardonecchia-området ungefär 200 skidlärare.

Betyg (113 röster)

Allmänt intryck
7.4
Passar för nybörjare
7.4
För experter
7.5
För snowboardåkning
7.4
Passar för familjer
7.3
Afterski
7.4Pistkarta Bardonecchia

Pistkarta Bardonecchia

skidsemestrar Bardonecchia