Snörapport dal topp
Arabba - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 26km
  röda pistar 28km
  svarta pistar 8km
  backar totalt 62km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 15km


liftar antal
  dragliftar 8
  stolliftar 15
  kabinliftar 7
  liftar totalt 30
  liftar öppnade


 > Belluno-Venetien
Arabba (1602 meter)

Snörapport Arabba

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Arabba

Skidorten Arabba ligger i skidområdet Arabba Marmolada i Belluno (De flesta skidorterna i Dolomiterna är i Sydtirol) i de italienska Dolomiterna. Arabba ligger exakt mitt mellan Passe Campolongo och Podoi Passe, precis mitt i Dolomiterna. Arabba är en utmärkt startpunkt för den kända italienska Sella Ronda-skidturen, eller för att njuta av en av de andra delarna av skidområdet Dolomiti Superski. Arabba är särskilt populärt bland de entusiastiska skidåkarna av denna anledning: många vackra backar även allt eftersom man ökar i utmaning. Byn Arabba har ett underbart autentiskt centrum med vackra trästugor och hotell och nästan alla boenden ligger inom promenadavstånd från skidliftarna.

Backinformation Arabba-Marmolada - Arabba

Arabba attraherar huvudsakligen fanatiska skid- och snowboardåkare tack vare de lite kryddigare skidbackarna och offpistmöjligheterna. Skidområdet erbjuder runt 65 km spår för alla kunskapsnivåer. Från byn kan du enkelt nå alla Dolomiti Superski-områdena, särskilt backarna i Alta Badia, Scivetta och Val Gardena.

Afterski in Arabba

Afterskin i Arabba är mycket lugn. Det finns ett antal mysiga restauranger. Särskillt hotellen på vägen till Corvara, vid Passo Campolongo, har mysiga terasser på backarna.

Snowboardåkning in Arabba

Det finns en liten snöpark i Arabba och på Marmolada finns det ett antal hoppramper.

Skidskolor och skiduthyrning in Arabba

Skidorten Arabba har en liten skidskola, Scuola di Sci Arabba med runt 25 skidlärare. Näraliggande småbyar har också sina egna skidskolor: Scuola di Rocco Sci-Marmolada, Rocca Pietore, och Scuola di Canazei Sci-Marmolada i Canazei.

Arabba Betyg
123 röster

Allmänt intryck
8.0
Passar för familjer
8.0
Restauranger
8.0
Skidskolor
8.0
Afterski
7.7Pistkarta Arabba

Pistkarta Arabba-Marmolada

skidsemestrar Arabba

Arabba