Snörapport dal topp
Alleghe - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 32km
  röda pistar 42km
  svarta pistar 6km
  backar totalt 80km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 54km


liftar antal
  dragliftar 11
  stolliftar 12
  kabinliftar 2
  liftar totalt 25
  liftar öppnade


 > Belluno-Venetien
Alleghe (1500 meter)

Snörapport Alleghe

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Alleghe

Skidorten Alleghe ligger i skidområdet Civetta i Dolomiterna i Belluno i Italien. Skidorten Alleghe får sitt namn från den näraliggande sjön Alleghe. Kombinationen enorma berg och Alleghesjön utrustar området med fantastiska panoramavyer! Alleghe är på många sätt en idealisk destination för en underbar skidsemester med familjen. Tro inte att området är tråkigt utan en livlig afterski - det är enormt bekvämt på backarna.

Backinformation Civetta - Alleghe

Skidbackarna i Ski Civetta ligger runt Monte Civetta som delar Aleghe och Zoldo. Backarna på Alleghe är utmanande och om du bor i Zoldo får du inte missa kvällsåkningen! Du kan även ta bussen till Marmolada-glaciären (och skidorten Arabba) och till resten av Sella Ronda. Med Dolomiti Superski-kortet finns det ingen ändo på möjligheterna i dessa italienska backar. (inte mindre än 1200 km av spår totalt)

Afterski in Alleghe

Afterskin i Alleghe är förvånansvärt bra enligt italiensk standard! Barerna är mycket trevliga och afterskin finns både vid botten och toppen av backarna!

Snowboardåkning in Alleghe

Det finns en äldre snöpark i Alleghe, nära Baldi-pisten. Från 2008-2009 finns det också en ny funpark i Zoldo-dalen, nära stolsliften till Christelin.

Skidskolor och skiduthyrning in Alleghe

Det finns två medelstora skidskolor i Alleghe med totalt 50 skidlärare. De två skidskolorna i Alleghe är Scuola Sci Alleghe Scivetta och Scuola Coldai.

Alleghe Betyg
61 röster

Allmänt intryck
6.6
Passar för familjer
6.5
Restauranger
6.5
Skidskolor
6.5
Afterski
6.5Pistkarta Alleghe

Pistkarta Civetta

skidsemestrar Alleghe

Alleghe