Snörapport dal topp
Flaine - -


Väderleksrapport mn mx vind
Source: MeteoVista

backlängd km
  blå pistar 118km
  röda pistar 107km
  svarta pistar 41km
  backar totalt 266km


längdåkningsspår längd
  längdåkningsspår längd 47km


liftar antal
  dragliftar 38
  stolliftar 28
  kabinliftar 6
  liftar totalt 72
  liftar öppnade


 > Haute Savoie
Flaine (1600 meter)

Snörapport Flaine

förslag Vill du lägga till eller korrigera någon information, eller vet du något som inte vi viet? Dela med dig!

Skidsemestrar in Flaine

Flaine är en av skidsemesterresmålen i Le Grand Massif, skidområdet mitt i franka Haute Savoie. Byn, som har omformats för fotgängare, är uppbyggd av huvudsakligen vita hus och har därför ett ganska lustigt utseende för en skidort. Men låt inte det lura er, Flaine har alla ingredienser som krävs för en fantastisk vintersportsemester. Byn är mycket lättnådd och har perfekt läge mellan backarna!

Backinformation Le Grand Massif - Flaine

Området är ett av de största vintersportområdena i världen och sammanbinder backarna runt Flaine med dem i Giffré (Morillon, Samoëns, Sixt). Utöver mycket breda skidbackar erbjuder skidorten även utflykter genom de vackra skogarna runt byarna. Le Grand Massif har en av världens troligtvis längsta blå spår: la Cascade. Spåret har nästan 15 km av oavbruten utförsåkning!

Afterski in Flaine

Flaine har ett trevligt nattliv med en mycket fin irländsk pub som heter White Grouse Pub, och dessutom finns det en holländsk pub som heter Flying Dutchman, Båda är ett måste!

Snowboardåkning in Flaine

Med 3 snöparker, en halfpipe, flera quarterpipe, och en fantastisk snowboardcross, erbjuder Le Grand Massif tillräckligt även för den mest krävande snowboardåkaren.

Skidskolor och skiduthyrning in Flaine

Med inte mindre än elva skidskolor verkar Flaine kanske välutrustat, men det finns egentligen endast två stora skidskolor: ESF, Franska skidskolan (esf-flaine.com) och ESI, Internationella skidskolan (flaine-internationalskischool.com)

Flaine Betyg
84 röster

Allmänt intryck
7.2
Passar för familjer
7.3
Restauranger
7.0
Skidskolor
7.4
Afterski
6.7Pistkarta Flaine

skidsemestrar Flaine

Flaine